طراحی نمای سبز

امروزه با کاهش فضاهای سبز در شهرها و حذف باغات و باغچه ها دیوار سبز (Green Wall) جایگزینی مناسب برای آنها بدون اشغال مساحت زمین است. علاوه بر جذابیت بصری دیوارهای سبز، می توان اثرات مطلوب آنها بر محیط چه از لحاظ بصر و چه از نظر تصفیه و افزایش کیفیت هوای محیط را در نظر گرفت. نمای سبز ساختمان تاثیر زیادی در کاهش آلودگی صوتی محدوده دارد و با تاثیر مستقیم بر کیفیت زیست ساکنین است.
از مزایای مستقیم نمای سبز (Green Facade) بر همان ساختمان میتوان به کاهش حرارت در محیط پیرامونی، جذب آلاینده ها، فیلتر کردن نویز و آلودگی صوتی، بهبود منظر، پنهان کردن نا زیبایی های ساختمان، چشمگیری و افزایش ارزش ملک اشاره کرد. بنابراین استفاده از دیوار سبز در دو قسمت توصیه می شود، اول استفاده به عنوان نما سبز (Green Elevation) در نمای اصلی ساختمان به منظور افازیش جلوه بصری و چشمگیر نمودن ساختمان، دوم استاده به عنوان جدا کننده سبز در پشت ساختمان و برای پوشاندن منظر ساختمان های پشتی و نا زیبایی آنها. یکی از مهم ترین مسائل در دیوارهای سبز موضوع انتخاب گیاهان مناسب با رشد معفول  و قابل استفاده در طولانی مدت است، طراحی دیوار سبز باید به گونه ای باشد که نگهداری از آن آسان باشد و در طولانی مدت بتوان ریشه گیاهان را کنترل نمود، همچنین رشد سریع گیاهان می تواند موجب مشکلاتی شود. سیستم آبیاری اتوماتیک از اجزای غیر قابل فک دیوار سبز است، سیستم آبیاری نا مناسب می تواند خسارات جدی بر ابنیه به همراه داشته باشد. ایزولاسیون سطح پشتی گیاهان میتواند از زیبایی دیوار سبز بکاهد و بسیار اهمیت دارد که این موارد به صورت صحیح انجام شوند تا ضمن اجتناب از خسارت، زیبایی کار حفظ شود.
گروه معماری طرح با استفاده از آخرین دستاورد های اجرایی در زمینه باغسازی معلق (Hanging Garden) و در اختیار داشتن دانش و تجربه کافی به مشتریان خود در زمینه طراحی، انتخاب گیاه مناسب، اجرا و نگهداری دیوار سبز و نمای سبز خدمت رسانی  می نماید.
برای اطلاع از هزینه طراحی نمای سبز به صفحه تعرفه هزینه خدمات مراجعه نمایید.